Őszi változás

Egyszer volt hol nem volt, volt Tiszakécskén két lelkes jógázó, akik szerették volna megosztani a jóga nyújtotta csodálatos élményt másokkal is, így jógaoktató tanfolyamot végeztek. Pár hónap fitness teremben zajló oktatás után érezték, hogy szükség lenne egy olyan térre, ahol otthon érzi magát minden odatévedő kíváncsi kezdő és haladó gyakorló is és a terem energiáinak középpontjában a jóga lenne. Lázas keresgélés kezdődött és megtaláltuk a Napos Oldal Jógastúdió mai helyét.


Egy picike ház Tiszakécske központjától nem messze, ami csendes, nyugodt helyen van, még kora reggel és este őzikékkel is lehet találkozni. Szóval így kezdődött az a majdnem 4 év, amit ebben a házikóban eltöltöttünk. Így számunkra most ez az időszak ilyen értelemben is az elválásról, a búcsúról szól.


Januártól pedig egy újabb fejezet kezdődik a Napos Oldal Stúdió és a lelkes kécskei és környékbeli jógázók életében. Az 5 fős kibővült kis csapatunkkal egy új, valamivel tágasabb helyre költözünk. Újabb meglepetés órák is lesznek és már mi is nagyon izgulunk. A pontos kezdési időpontot még nem tudjuk, figyeljétek a posztokat!


December második hetében lesznek az utolsó jógaórák a Tiszasor 32 alatt, szóval ha még szeretnél a kis házikóban a fa alatt velünk jógázni, akkor ne habozz és gyere látogass még el hozzánk novemberben .


Várunk szeretettel!


4 views0 comments

Recent Posts

See All
 

+36 70 7083011

  • Facebook

©2020 by Napos Oldal Jógastúdió. Proudly created with Wix.com