Iyengar jógairányzat

Aki még nem jógázott el sem tudja képzelni, hogy milyen sokféle jógairányzat is létezik. A jóga világa is olyan színes, mint amilyenek mi magunk is vagyunk és amilyen változatos a világ maga.

Az Iyengar (ejtsd “ájengár”) yoga a hatha jóga egyik módszere, az élete végéig gyakorló és aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül.

A módszer rendkívül precíz és intelligens. Biztonságos és szisztematikus fejlődést biztosít egyéni javítással, különböző segédeszközök használatával az egyéni adottságokhoz alkalmazkodva. A változatos szekvenciák egyaránt fejlesztik az erőnlétet, stabilitást, flexibilitást és a koncentrációt.

Oktatói képzése is kidolgozott rendszeren alapul, ami biztosítja az alapos tudás átadását. Ha többet olvasnál róla, ajánlom a szövetség honlapját: https://iyengar.hu/ Ha az életben is akkor érzed magad biztonságban ha minden rendben van körülötted, pontosságra és biztonságra törekszel akkor élvezni fogod ezt a stílust. De ha pont ezekben szeretnél még fejlődni, akkor talán azért kell ezt a stílust gyakorolnod. Mindenképp érdemes megismerkedni és kipróbálni ezt az irányzatot is. Októberben erre is lesz alkalom a stúdiónkban. Figyeljétek az eseményeket a honlapunkon! https://www.naposoldaljogastudio.com/


8 views0 comments

Recent Posts

See All
 

+36 70 7083011

  • Facebook

©2020 by Napos Oldal Jógastúdió. Proudly created with Wix.com