J%2525C3%2525B3ga%252520(69%252520of%252520111)%252520(1)_edited_edited_edited.jpg

CSAPATUNK

 

GOMBOS NÓRA

Vinyasa Flow, Gyerekjóga

Keresem a csendet, keresem a kihívást, keresem az egyensúlyt, keresem a határaim, keresem az utam, a helyem a világban. Amit találtam a jóga, mely irányt mutat akkor és olyan formában, amikor és ahogy szükségem van rá. Helyettem azonban nem cselekszik. Tennem nekem kell, úgy ahogy mindenkinek! 
Gyere és gyakoroljunk együtt!

DE JONGENÉ MIKLÓS MÓNIKA

Hatha Jóga

"Mert soha a jóga útján nem vész a törekvés kárba, még ha nem is érhetsz célhoz, az eredmény el nem veszhet. Megismerés apró cseppje elég ahhoz, hogy a bajtól, véges élet vakságától örökre megszabadítson!" (Bhagavad Gita)

VÉRTESI-NAGY TÜNDE

Hangfürdő

“A lelkünk ès csakis a lelkünk az, ami leláncol vagy felszabadít bennünket.” Buddha

TÓTH ROLAND

Szomatodráma

Tóth Roland vagyok, szomatodráma játékvezető. Ezen az oldalon fogok saját programokat hirdetni. Szomatodrámával 25 éves koromban találkoztam, kiégve, tanácstalanul, az életemmel kapcsolatban. Ez a módszer volt, ami segített egy új Rolit felépíteni és a régi Rolit megérteni elfogadni megszeretni. Sok év gyakorlás és önismereti játékok után szeretnék Dr Buda László elvonulásain kívül saját szomatodráma napokat is tartani. Várok ezeken a napokon mindenkit aki akar játszani, tanulni, tapasztalni és szeretni önmagát. Ölelés

TOMBOR SZABINA

Női Jóga

"A szavak nem elegendőek a jóga felbecsülhetetlen értékének kifejezésére. Meg kell tapasztalni." B.K.S Iyengar

+36 70 7083011

  • Facebook

©2020 by Napos Oldal Jógastúdió. Proudly created with Wix.com